Individueel loopbaantraject

Ben je op zoek naar...

  een betere balans tussen werk en privé?
  meer plezier in je werk?
  werk dat past bij je talenten en je dromen?
  zingeving in je werk?

Tijd voor reflectie

Als dit soort vragen je bezig houdt dan is het tijd voor reflectie. Je staat als het ware op een kruispunt in je loopbaan. Een individueel loopbaantraject helpt je bij het vinden van een nieuw perspectief. Op basis daarvan kan je de stap maken naar werk dat past bij je talenten, drijfveren, ambities en persoonlijke omstandigheden.

De eerste stap

In een -vrijblijvend- kennismakingsgesprek inventariseren we jouw situatie en de vragen waar je aan wil werken. Daarnaast vertel ik je over mijn manier van werken en de methodieken die we kunnen gebruiken om de antwoorden op jouw vragen te vinden.
Als dat aansluit op jouw wensen krijg je van mij een voorstel voor een begeleidingstraject op maat, compleet met een raming van de kosten. Als je daarmee instemt, gaan we aan de slag. 

Extra

Als je kiest voor een individueel loopbaantraject dan krijg je bij afronding daarvan ook een gratis check van jouw LinkedIn profiel. Je presenteert jezelf daarmee optimaal op het platform voor professionals.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel, stuur een email of gebruik het  contactformulier om een afspraak te maken. In de kolom rechts vind je al enige inhoudelijke informatie over verschillende mogelijkheden.

Privacy

Lees hier hoe wij uw privacy waarborgen.

Zakelijk

Loop je loopbaan is gevestigd in Austerlitz en ingeschreven bij de KvK, nr. 72674601.

 

noloc_logo_wit.png   cb_certifiedlogo_656_576ce4c945087.png

Social media