Persoonlijke coaching

Steun in de rug in je (nieuwe) baan

Soms kom je in je werk situaties tegen waarin je niet weet hoe je die het beste aan kan pakken. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de aard van het werk of de manier van communiceren binnen de organisatie. 

Ook je eigen onzekerheid kan een rol spelen. Bijvoorbeeld als je net begint in een nieuwe baan. Dat is een mooie uitdaging maar vaak ervaar je bij een nieuwe start ook onzekerheid. Je nieuwe rol vraagt immers ook om gedrag dat daarbij past. Gedrag dat je je eigen moet maken in een situatie waarin je invulling gaat geven aan nieuwe en bestaande relaties. Gesprekken met een coach helpen om snel in te groeien in je nieuwe rol.

Drie manieren van coaching

Als coach kan ik je daarbij helpen met één van de onderstaande vormen van coaching. Natuurlijk bekijken we samen welke vorm het beste past bij jou als persoon en jouw specifieke coachingsvraag.

 1-op-1coaching: persoonlijke gesprekken tussen cliënt en coach;
 eCoaching: tijd & plaats onafhankelijke dialoog via computers tussen cliënt en coach;
 'Blended' coaching: de combinatie van de twee bovengenoemde vormen van coaching.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over deze vormen van coaching.

button_lees-verder5.png

Interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel, stuur een email of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken. In de kolom rechts vind je al enige inhoudelijke informatie over verschillende mogelijkheden.

Privacy

Lees hier hoe wij uw privacy waarborgen.

Zakelijk

Loop je loopbaan is gevestigd in Austerlitz en ingeschreven bij de KvK, nr. 72674601.

 

noloc_logo_wit.png   cb_certifiedlogo_656_576ce4c945087.png

Social media