Individueel ontwikkeltraject

Voor medewerkers die...

  toe zijn aan een nieuwe uitdaging binnen de organisatie;
√  gezien worden als potential met mogelijkheden te groei binnen de organistie;
  moeite hebben om een goede balans te realiseren tussen werk en privé;
  door ontwikkelingen in de organisatie hun werk dreigen te verliezen. 

Tijd voor heroriëntatie

Ieder van de genoemde situaties vraagt om actie gericht op een volgende stap in de loopbaan. Een individueel ontewikkeltraject helpt je bij het vinden van nieuw perspectief. Daarbij is de focus primair gericht op een volgende stap binnen de organisatie. Het is echter ook mogelijk om aandacht te besteden aan relevante opties buiten de huidige organisatie. Het gaat in ieder geval om een stap die leidt tot een positief vervolg van de loopbaan. Werk dat past bij de talenten, drijfveren, ambities en persoonlijke omstandigheden van de medewerker.

De eerste stap

In een -vrijblijvend- kennismakingsgesprek inventariseren we jouw situatie en de vragen waar je aan wil werken. Daarnaast vertel ik je over mijn manier van werken en de methodieken die we kunnen gebruiken om de antwoorden op jouw vragen te vinden.
Als dat aansluit op jouw wensen krijg je van mij een voorstel voor een begeleidingstraject op maat, compleet met een raming van de kosten. Als je daarmee instemt, gaan we aan de slag. 

Interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Belemail of stuur een bericht via het contactformulier om een afspraak te maken. In de kolom rechts vind je meer inhoudelijke informatie over de verschillende mogelijkheden.

Privacy

Lees hier hoe wij uw privacy waarborgen.

Zakelijk

Loop je loopbaan is gevestigd in Austerlitz en ingeschreven bij de KvK, nr. 72674601.

 

noloc_logo_wit.png   cb_certifiedlogo_656_576ce4c945087.png

Social media